Dagens inlägg

Vet inte vad jag ska skriva eller rättare sagt var jag ska börja och hyr jag ska formelera mig och om vilka saker jag ska skriva och vilka inte.

 

 

Men vi kör väl på bara nu börjar planerna för att ändra håret. Det gick super på jobbet. Älskar det. Plus att vi ikväll har möblerat om lite i kims bur för att se om det lugnar ner honom lite. Men han har ju fått leka av sig idag med fin sällskap.

 

 

Nu blir det ombytta roller

 
 
igår råkade min svärmor ut för en olycka. Hon ramlade och armbågen hoppade ur led så att själva armbågshuvudet flisa sig.

 

Så nu blir det ombytta roller istället för att hon tar hand om oss, så kommer vi ta hand om henne. Hon kommer inte att gilla det men det kommer gå bra. I den mån hon kan ska hon självklart få klara sig själv men vi ska även vara på henne som hökar och se till så hon tar de lugnt för vi vet hur svårt hon har för sånt :)

 

 

 


Hur sörjer man?

Hur sörjer man? Gråter man? Skrattar man? Flyr man  och låtsas som inget hänt? Tvingar man sig att inte tänka eller tvingar man sig att tänka?

Man brukar säga att man sörjer i fem steg och jag antar att jag är i förnekelse stadiet fortfarande, även om det börjar sjunka in.

 

 

Vissa dagar känner jag mig bara låg utan att veta varför. Jag skyller på min mamma även om jag kanske inte tänkt på henne just då. Jag antar att det kommer undermedvetet. Men det är sant jag brukar tvinga mig själv att tänka på mamma för att börja bearbeta sorgen. Oftast blir det bara "min mamma är död"

 

 

De säger att alla hanterar sorg olika. Jag antar att det är mitt sätt

 

 


Skulle inte klara mig utan dig

Utan dig så skulle jag inte klara mig. Du är så underbar och snäll. Du ställer alltid upp för mig. Du får mig på bra humör när jag mår dåligt och du får mig att fortsätta vara glad när jag är på bra humör. När det är någonting så är det till dig jag vänder mig. Du förstår mig inte men du finns där.

 

 

Jag älskar dig något så otroligt mycket, du är den enda för mig. Du och jag kan klara av allt. För tillsammans är vi starka.

 

 

Äntligen övningskörning

Efter ett besök hos kusin fick jag övningsköra ut till svärfar fram och tillbaka. Har knappt kört något sen mamma dog så det var verkligen på tiden. Jag var ringrostig och det gick lite sisådär. Men det är ju därför man övningskör. Behöver öva en del mer hoppas att vi kan köra lite mer nu när det lugnat ner sig lite.
 
 

Hälsat på farmor

Idag var vi och hälsade på farmor samt gick igenom saker i huset då det ska säljas. Det känns så fel att hålla på med hennes grejer som om hon vore död, fast hon bara flyttat in på hem. Men det blir väl bra allt de med när det är färdigt.
 
Det känns konstigt att säga farväl till huset där man gjort så mycket kul genom åren. Det känns nästan som om det vore mitt barndomshem. Man var ju där så mycket när man var liten.
 
 
 
 

När mello blir för tråkigt

 
när blir för tråkigt så roar jag med en läppenna jag hitta. Bättre än läppstift
 
 
.
 
 
 
 

Den kanske blir klar till påsk

Håller på att göra en påsk vepa till syrran och började med den i typ decmber men det verkar som hon kanske får vänta till påsk nästa år för det tar en jäkla tid. Har inte ens gjort halva än. Bara gula blomman tog en hel dag att göra. Och bara blomman då inte stjälken. Men än finns det lite tid.
 
 

Inatt drömde jag att mamma var död

När jag drömmer om familjen så brukar den alltid vara som när jag var liten mamma och pappa tillsammans alla friska och glada. Till och med när mamma och pappa gick i från varandra så fortsatte mina drömmar att innehålla båda två.

 

 

Inatt så drömde jag att jag och min syster satt och pratade om att mamma var död. Det verkar som att mitt undermedvetna börjar ta in vad som har hänt nu.

 

 

 

 

 

 

 


Äntligen allt på samma plats

Nu har jag äntligen fått min palett med ögonskuggor, conceler, rouge och konturskuggor. Så nu har jag allt samlat på ett och samma plats. Så slipper jag rota runt i min stora box. Plus att jag spar en massa plats fast jag får fler skuggor. :)
 
många ögonskuggor
 
 
Spar plats jämfört med gamla.
 
 

En dag med My

Idag jag hemma hos my och såg hennes nya lägenhet och hennes nya fina kisse. Vi var tvungna att klippa kisssens klor för de var för långa. Spännande tänkte jag, jag har bara klippt klorna på hundar och kaniner aldrig på en katt men någon gång ska väl vara första. Det gick jätte bra hon somna :)
 
Sen spelade vi Wii dance.
 
 
 

Orkeslös

Idag hade jag en massa planer, träna lite, städa lite och brodera lite. Men jag känner inte för någonting. Har försökt plocka lite. Slutat med att jag bara sätter mig på golvet och stirrar på grejerna och vet inte var jag ska börja. Lägger mig i sängen igen och kollar mer tv. Men även om jag är som  produktivast när jag vaknat så kanske det vänder efter ett bad. Klockan är ju bara tolv
 
 
 
 

Svar på tal fifthy shades of grey kritiker

Jag har sett en hel del kommentarer om fifthy shades OF Grey och här kommer lite svar på tal till en del av kritiken.

 

 

1. "det är inte min Mr Grey."

 

nej alla föreställer sig personer olika det är inte så att de gör din speciella variation med din drömkille för då måste de göra det för alla och det går helt enkelt inte.

 

 

2. "så funkar inte BDSM"

 

Nej men det är väl ingen dokumentär film du tittar på. Det ska föreställa vad han gillar. Sen kan man kalla de vad man vill.

 

 

3. "självklart så ska det vara en oskuld som får honom att ändra sig"

 

 Fast han börjar ju ändra sig redan innan han vet att hon är oskuld och ända anledningen till att hon är det ska vara en större kontrast till hur olika de är.

 

 

4. "det får killar att tro att det är okej att slå kvinnor"

 

I vilken värld då? Undrar jag. i såna fall är det något som inte står rätt till. Jag såg filmen med min kille och inte tror han att han får slå mig. För det andra i filmen så frågar Christian hela tiden om hennes samtycke och om det är okej och att hon kan gå när hon vill. Det tycker jag mer lär ut att killen respekterar och frågar om samtycke.


Jag önskar det var sovdag

Så himmla trött idag. Kunde ha legat kvar i sängen hela dagen.

Hade jätte svårt att somna igår och sen så vaknade jag mitt i natten av att jag mådde illa. Inte lättaste att somna om då. Men nu mår jag bra och sitter på bussen på väg till jobbet förutom att jag är sjukt trött då. Men lite jobb pep och det försvinner förhoppningsvis

 

Fifthy shades of awsome

Igår var jag och min karl och såg fifthy shades of grey. Jag har läst böckerna och måste säga att de gjorde ett himla bra jobb med filmen. Man verkligen ser att deras kärlek växer sig starkare. De behöver inte ord för att prata man kan se det i deras ögon. De har ju tagit bort en del grejer som var i boken men de får ändå med en helhetsbild som stämmer överens med boken. Sexscenerna är så himla bra gjorda att skådespelarna måste vinna ett pris det kan inte vara enkelt att gjort dem så intima utan att faktiskt ha sex. Längtar redan till uppföljaren. Men som vanligt så får man väl vänta en evighet. Men tiden brukar rusa iväg och jag hoppas att den kommer snart.
 
 

Kim vill också fika

 

mamma

Idag saknar jag mamma på ett sånt där obeskrivligt sätt.

Vart hos the one and only

Idag har jag varit hos the one and only, Bea. Fikat och snackat lite. Bara umgåtts. Fast du hade så ont så var du fortfarande samma envisa och roliga Bea. Du låter ingenting stoppa dig. Det är bra att du börjar aceptera att du måste ta det lugnt gumman. Det är jobbigt nu men det kommer bli bättre. Vi finns här för dig, om det bara är för att få extra stöd, prata av sig om det som hänt eller bara för att få dig att tänka på annat.
 
 
 
 
 

6 1/2 år

Igår var dagen för 6 1/2 år med min underbara älskling. Tiden har verkligen flugit förbi. Vi har gått igenom mycket tillsammans både jobbiga och bra stunder. Med det har vi vuxit starkare även i de svåra stunderna har vi stannat hos varandra ett tecken på att vår kärlek är helt fantastisk.
 
Så lång tid och känslorna blir bara starkare, när man tror att man inte kan vara mer kär så kommer du och bevisar motsatsen. Du får mig att le när jag är ledsen, att resa mig när jag faller.
 
Det vi har är obeskrivligt, det vi har är helt fantastiskt.
 
 

Bloggdesignen

Ni som följer min blogg ser att designen har ändrats en del och att det skett lite stegvis. Den kommer att fortsätta ändras lite. Kategori raden ska ändras. Om mig rutan ska ändras lite till. Texten i blogg inläggen ska ändras, när jag listat ut hur.

Så ja det tar lite tid innan det blir klart. Tar en sak i taget och så kommer jag på att det skulle vara snyggare om man gjorde si och så. Sen så ska man hitta rätt i html koderna för att kunna ändra.

Jag försöker ta sakerna när jag har tid. Så jag jobbar med bloggen även när ni inte ser ett nytt inlägg.

Gårdagens kväll

Igår var jag och Reebok ute då, det började på etage med lite uppvärmning innan vi drog vidare till saluhallen. Hade så jäkla kul har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv, tror vi dansade totalt fyra timmar och ända anledningen till att vi sluta var för att mitt ben började kramp ända ner till lilltån och jag tillslut inte kunde röra benet och sen den där killen som inte förstod ett nej. :)
 
Vi får helt klart göra om det.
 
parting to hard, ringen gick sönder.
 
 
 

Dags för party (före/efter)

Före
 
Efter
 
 

Hemma fredag

Idag var min lediga dag och jag passade på att lägga ordning lådor och sortera garderoben och plocka lite på rummet. Fortfarande mycket som ska städas men lite gjort i alla fall. Jag passade på att ha lite kvalitets tid med Kim, han uppskattade det verkligen, pussade på mig som om han vore en liten hund. :)
 
Passade även på att göra naglarna lite helg fina och slappa framför oc. Nu ska jag ha lite kvalitets tid med min karl.
 
min pussiga kim
 
Naglarna är glittrigare i verkligheten
 

Sjukgymnastens rekomendation

När jag jobbar mycket och länge så svullnar mina ben upp, jag frågade min sjukgymnast om råd och hon sa att det kunde bero på spaciteten i mitt ben och rekommenderade ett par stödstrumpor.
 
Idag testade jag det och nu rekommenderar jag det. Jag känner inte av att jag har gått och stått hela dagen. Jag är knappt stel som jag är i vanliga fall. Jag trodde bara jag skulle slippa svullna ben men mer tur jag slapp stela ömma ben. Det känns inte ens som man har dem på sig.
 
 
 

Gårddagens köp

en cool tröja till min man.
 
snygga shorts till i sommar
 
Ett par skor till jobbet, som är godkända av min sjukgymnast.
 
 

Sociala damen

Fortsätter veckan med att vara social med kusin och hennes lilla sötnos till tös och hennes kompis. Vi började med att vara ute i kylan på marknaden, sen så gick vi och kollade runt lite på stan.

När kusinen min åkte hem så var det dags med nästa träff med My. Vi åkte och fixa hennes bil och försökte leta rätt på en kalender.
Nu ska jag vara social med min pojk 😊

Man måste passa på att vara social när man är ledig

Umgåtts med Reebok

Efter jag varit och lämnat nyckeln till lägenheten och lämnat tillbaka en lånebok så mötte jag upp Reebok ( bara lite senare än planerat XP) så satte vi oss och fika på café rummet. Tack till dem att vi fick sitta kvar och prata skit långt efter att vi fikat färdigt och ni dukat av. :)

Idag var en sån dag då vi verkligen kunde prata om allt mellan himmel och jord. Det var jätte roligt! :) Ses på lördag igen Reebok, Då kör vi! :)

Dance workout

Jag älskar ju att dansa, när jag är ensam hemma slår jag på lite musik och dansar som om ingen såg. För ingen ser ju jag är ju ensam hemma. Jag har upptäckt att det är en jätte bra och rolig träningsform. Men nu skulle jag vilja ge mig på lite mer avancerad dance workout , eller ja helst för nybörjare men svårare än det jag håller på med. Jag vill ha en koordinerad dans, steg för steg veta vad jag ska göra.
 
Någon som vet någon rolig enkel dance workout?