Träffat älskade pappa

Var och åt mat med min kära pappa idag och för er kanske det låter helt normalt men det händer liksom inte varje dag när jag själv bor i Uppsala och han i Umeå.

Nu är det officelt företaget finns på facebook

Nu är det igång nu har vi en facebbok sida.
Staycoold har blivit ett företag gå in och gilla.
http://www.facebook.com/#!/pages/Staycoold/493981920628895

Gilla roligaste sommarjobbet

Nu är det så att vi har en tävling på mitt sommarjobb och det är att man ska få en massa likes på deras facebook sida. http://www.facebook.com/RoligasteSommarjobbet så snälla gå in och gilla.
Roligaste sommarjobbewt går ut på att få starta sitt eget företag under sommarlovet med ett startkapital på 2000kr. Det är enklare än det låter. Man får lära sig jätte mycket under kick off veckan som vi håller på med nu.sen sätter man bara igång och driver sitt företag. Visst låter det kul? Så gilla roligaste sommarjobbet.
http://www.facebook.com/RoligasteSommarjobbet
(Skulle varit bild men funkade inte att komma in via mobilen och lägga upp)

Fan vilken bra dag

Har haft det värsta bra på sommarjobbet idag nu kör vi mina vänner fullt ös medvetlös jag kommer ju tjäna stor kovan (kanske). Kommer i alla fall att ha skit kul. Bättre vart det när man kom hem och fick se att man fått post nu jävlar händer det saker här. Nu vet jag vad jag ska fixa på torsdag.

Imorgon börjar sommarjobbet

imorgon böejar sommarjobbet det ska bli så kul och spännande. Får hoppas att det händer mycket som jag kan uppdatera er med.

grattis på födelsedagen älskling

Niklas Laue utan skägg

Med på bilden är M...

Jag fick fråga med vem jag var med och svaret är det är en av mina bästa kompisar.


Tänk om jag bara kunde...

Det är väldigt ofta som jag önskar att jag var som alla andra. Eller egentligen inte som alla andra jag älskar att vara annorlunda men jag önskar att jag var frisk och kunde gå normalt som alla andra och göra saker som nästan alla kan.
Jag vill kunna dansa och gå i klackar.
När jag var liten var jag ett riktigt energie knippe, Jag satt aldrig still det är i alla fall vad mina föräldrar sa, till och med när jag hade operaerat hälsenan så kunde jag inte sitta still jag skulle upp och springa.
Jag minns att jag älskade att dansa och sjunga och att jag ville jag bli cheerleader men insåg kanska snabbt att med mitt handikapp(min hälsena) kan jag aldrig bli det.
Jag följde istället i syrrans spår med fotboll och det blev mycket byte mellan olika lag.
Jag testade även på att dansa och jag älskade det men även där insåg jag att det var ingen idé mina ben vill inte sätta sig som dom ska och det ser konstigt ut jämfört med dom andra och jag blev alltid satt längst bak.
Så till slut gick jag tillbaka till fotbollen och jag älskade för även om jag hade fel på foten hindrade det inte mig så mycket, visst jag kunde kanske inte bli proffs men jag var inte sämst i laget heller jag sprang på vänster mittfält var definitivt min plats som vänster fotad och jag fick vara med om allt.
Sen kom den, den bästa matchen i mitt liv men också min sista. Jag skadade ljumsken kunde inte gå ordentligt på en månad kunde  inte börja jogga förrän ett halv år och försökte verkligen ta mig tillbaka till fotbollen men skadan gjorde sig alltid påmind. Min fotbollstid var över för gott.
Jag kan inte göra något av det jag älskar men det kan ni så ta vara på det. Ni är avundsjuka på att ni inte är så duktiga som den och den men med träning kan ni. Jag kommer aldrig kunna inte ens med träning. Jag kommer aldrig kunna gå normalt även om jag nu går bättre än någonsin. Kan jag inte ens sätta på mig dom smala snygga klackarna.


M min älskling

Vi är så... speciella

Bästa avslutningslåten: Ett MVG - Fredrik Bergström


Beautiful GIRL


Ginza


Mina nya byxor


Mina inköp Sollentuna





Lärare alltså

Man älskar ju hur bra ens lärare är på att informera saker. Det är ett under att skolan fungerar.
Hade tydligen missat ett prov som jag inte hade fått någon information om.
Men nu fick man i alla fall reda på att man ska göra det och det är ju tur man vill ju inte ha sämre betyg för att en lärare inte kan informera en.


vår dag i Sollentuna

Var i Sollentuna med syrran och My det var jättekul bortset från sams kebab som smakade blä. Även hamburgaren var blä. Men annars hade vi kul och det vart en del shopping men bilderna på det jag köpt kommer ut sen.

Nu är busungarna här