Varit sjuk + ny mobil

Jag har varit sjuk haft över 39 grader varje kväll i torsdags hade jag 41.7 och igår hade jag 39.9 idag var Jag på när akuten och var visserligen feber fri men inte nu. Men jag hade fortfarande hostan och kunde knappt andas för min näsa igår gick det åt en rulle papper. Sen fick jag en ny telefon idag också.Dom är så snälla hoppas att denna inte byter tema och lägger på av sig själv. (Mobil inlägg)

Lite

Jag har inte skrivit så mycket jag vet jag har tänkt på det men det har inte blivit av. Jag kan berätta att Peter med familj har varit upp och jag och Ian var på stan idag med Sara.
Jag håller på att brodera lite jag fick ett broderi av mormor. Jag tycker att det är kul.
Idag har jag också fått massage så jag kan röra mig igen.
Sofie


En lektion men kom inte hem förrän halv 4

Så här ligger det till. Jag gick till skolan och hade första lektionen. Sen var engelska läraren inte där och sen lunch på det och sen 5 min för att få reda på vad jag skulle göra. Sen drog jag till sjukgymnasten bokade om min tid till 1 i stället för 3.
sen kom pappa vi fika och han köpte ett linne till mig.
Sofie


irreterande

Väldigt irreterande när man vill lägga upp en video och det inte funkar.
Sofie


Färdig trots allt

Fast jag varit sjuk så är jag klar med min prao uppigft före vissa andra det känns himla skönt då ligger jag inte så mycket efter idag när jag kommer hem jobbar jag nog i kapp matten eller så gör jag det under lovet beror på hur magen mår. Nu ska jag jobba ikapp lite i Information och Layout.
Sen får vi se vad det är mer som jag ligger efter i.
Sofie


Lyckades ta mig till skolan idag

Jag lyckades ta mig till skolan idag lite smått illa mående lite orolig mage men feber fri.
Hur länge jag lyckas stanna är en annan sak.
Jag har ju verkligen fått veta denna vecka att jag har en mage har inte kunnat gjort mycket.
Sofie


Känner mig verkligen dålig idag

Idag har jag haft jätte ont i magen feber på ca 39 grader.
Jag har varit hos läkaren som börjar bli lite gammal och halv scenil så om inte den starkare medicinen funkar så kommer jag att byta läkare det är jag och pappa överens om.
Han visste inte vems tur det var. Han brydde sig inte om att jag hade feber och även fast han har skrivit ut medicinen jag ätit nu så hade han ingen koll på att jag ätit medicin.
Jag menar man brukar väl kolla i journalerna så man vet vad det handlar om han visste inte ens varför jag hade bokat tid.
Sofie


Berlesque

Såg filmen Berlesque med killen på bio igår. Det är en skit bra film och jag har redan betämmt mig för att köpa den när den kommer ut.
Den handlar om Ali som lämnar Iowa och åker till L.A om hur hon letar jobb börjar som servitris men vill inget hellre än att dansa med dom på scenen. Kommer hon dit?
Och hur kommer det gå för Tess kommer hon att vara tvungen att sälja sin älskade klubb?
Se filmen så får ni svar.
Jag vill redan se den igen och jag lovar då är den bra!
Burlesque filmen får fem utav fem möjliga


Bilder från Oxelösund


Ian gömmer sig
Ian tar kort på Nio
Ian


Frisk

Jag är äntligen frisk och lagom till dopet också så nu vet ni vad jag ska göra idag.
Jag kommer lägga ut lite bilder på hur jag ser ut nu så blir det kanske fler sen.
Sofie
Sofie
Sofie


Skriver mer när jag är frisk

Jag är sjuk just nu så det blir inte så mycket skrivande fast jag har en del idéer men det kommer så fort jag orkar hoppas ni har tålamodet.
Sofie


BH storlek fake

Jag har 75D i BH storlek just nu. Jag har en storleksguide här hemma och tänkte att jag skulle kolla om jag hade rätt storlek och enligt den så ska jag ha 75B.
Hur fan ska jag få på mig det när tuttarna hoppar ut om jag har 75C.
Men ett tips som funkat för mig är gå ner runt om och gå upp i kupa. Jag gick visserligen bara upp i kupa för jag märkte att 70 var för tight. Men jag testade i alla fall och jag kom fram till att mina bröst vart mycket snyggare i D.
Sofie


Sjuk bjuder på Brooke Hogan

Det var vad jag tänkte men sen funka det inte att lägga in filmen
Sofie


Svar Tyra

Ja min tatuering är äkta.
Sofie


Svar Tyra

Ja min tatuering är äkta.
Sofie


Har varit hos Peter

Har varit hos Peter och det kommer bilder på det sen.


Mobilbloggning om melodifestivalen

Jag skriver nu från okänd ort xp. Ville bara säga att jag tycker det är dåligt att vi måste ha med utländska artister i SVENSKA melodifestivalen. Alltså då menar jag han rapparen som inte kunde svenska.

Så lågt

Det är så lågt att attackera folk för något som dom inte har valt själv. Som att Mobba någon som sitter i rullstol eller någon med glasögon dom har inte valt det själv.
Attackera dom i stället för nåt dom valt själv som att gå runt i mjukisar eller nåt om du nu måste attackera nåt men låt helst bli.
Sofie


Min tatuering

Sofie


Dagen kort och gått

Vaknade med feber 38,4 gick till jobbet i alla fall mådde jätte dåligt i början och trodde att jag skulle bli tvungen att gå hem. Men jag kämpande igenom det och fick sluta klockan två på grund av att jag var klar med frontnigen.
Kommer hem har bara 37,7 i feber då.
Läser, äter, tar det lugnt.
Sen tränar jag lite med tränings maskinen jag fick nu hoppas vi på en vältränad mage xp
Sofie