valborg

 
 
Hoppas att ni alla haft en bra valborg, trots att snön kom och förstörde lite av det roliga. Vi åkte ut med killens bror och tjej till min farbror husvagn ute i siggefora. Efter vi varit där i någon timme så började det såklart att snöa och det blev bara vitare och vitare så då bestämde vi oss för att åka hemåt innan det blev för halt ute på landsvägarna. Så en ganska lugn dag för mig helt enkelt men lika bra det när jag jobbar imorgon.
 
Snö på bilen var det inte vår igår? Sommar iförrgår? Har det redan gått ett år går igenom alla årstider snabbt nu för tiden xp.
 

Nu ska vi prata väder :)

Som jag nämnde tidigare så hade jag shorts igår och det var riktig härlig sommarvärme ute. Idag däremot var det himla kallt ute. Man började fundera vad som hände med den härliga värmen och att det är ganska fasinerande hur fort vädret kan ändras. Kollar ut nu och solen skiner igen och åt det håll jag tittar kan man inte se ett enda moln. Värmen på väg in igen kanske. Man kan ju hoppas på det.
 
 

Arbetsintervjuer

Var nyss på arbetsintervju på Ecco hoppas verkligen att jag får det. Det kändes riktigt bra nu är det bara att vänta och se. Håller tummarna även om jag verkar lite populär just nu. Precis innan jag gick in på intervjun så ringde lidl och ville ha en arbetsintervju med mig på fredag. Plus då att mitt älskade Leklust vill ha mig under sommaren. Det blir spännande här att de vad som händer två intervjuer på en vecka låter ju himla bra i alla fall.

Farm up

Är det någon mer än jag som lätt blir beroende av spel och speciellt när spelet fortfarande är nytt och spännande kan man sitta och spela hela tiden. Sån är jag i alla fall. Mina absoluta favorit spel är spelen med quest, alltså
utmaningar som man måste klara av. Jag följer dem plikttroget som om de skulle vara en regelbok och aviker sällan från mitt mål att klara av alla quest. I mitt spel som jag är beroende av just nu (farm up) så har jag kommit till nivå 20 och jag har kommit så långt i questen att de nya questen kräver föremål som inte låses upp förrän i nivå 21 och nivå 23. Så får försöka komma på hur jag snabbast levlar upp mig till nivå 23 för att komma vidare med questen.
 
 

Massagedag

Härlig dag idag varmt och skönt så jag kunde slänga på mig ett par shorts för första gången i år. Härligt att sommaren är på väg. Sen var jag nyss på en skön massage på care and Beauty så nu är jag helt slut. Så många spänningar som har släppt så jag kommer nog att somna när som helst. Även om jag inte gör så ska jag bara slappa och ta det lugnt just nu. Men sova låter skönt xp. Ha det!

27/4

Arbetsdagen idag bara rusade iväg. Vilket jag inte hade något emot. Det finns ju inge värre än att jobba och minuterna bara segar men när det går som idag och allt bara flyter på och vips så har man varit på jobbet i nio timmar. Medans jag jobbad var min älskling så snäll att han hämtade ut vår nya skrivare. Det vart tydligen en hp vi får väl se hur den funkar kommer att inviga den redan imorgon.
 
 
 

god morgon sovmorgon

Det vart en halv sen kväll igår men de gjorde inte mig så mycket hade ju sovmorgon innan jobbet men nej solen lurar mig och väcker mig 20 över sju. Lyckas ändå ligga och dra mig i alla fall. Men nu börjar det bli dags att ge sig iväg till jobbet och jobba ända till stängning. Ha det!

Bilträff med Tyson

Var på bilträff med vovven Tyson(en amstaff vilket kan bli relevant senare i berättelsen) han jätte glad människor och bilar överallt. Ville jätte gärna hälsa och åka med i bilarna. Till vår förtjusning var han inte ens rädd när bilarna gasade upp lite utan verkade bara tycka det var kul och ville genast springa fram till den bilen.  Det var så klart mycket att ta in för en hund på ca 10 mån (men någon gång måste vara första gången) självklart trodde han att alla älskade honom och ville leka med honom. Vi visste ju däremot bättre och höll därför kort koppel. Vi vill inte skrämma upp någon i onödan för att vi har med oss en lite sprallig hund. Allt flyter på jätte bra och Tyson får ha pusskalas med ett par glada grabbar som ville hälsa. Sen händer det som gör mig irreterad. Jag hör en tjej säga nej inte den hunden och så bär hon upp sin hund, som är minst lika stor! Och vi är ändå en bra bit ifrån varandra med en massa människor i mellan så tyvärr såg jag inte exakt vad det var för ras men jag såg så mycket som att den var smal hade lång spetsig nos och såg ut att vara högre än Tyson. Jag tänker för mig själv Tyson är inte farlig och om din är så farlig så att du måste bära upp den när du ser en amstaff kanske du inte ska ha den ute bland så mycket folk. Synd att jag inte hann stanna och fråga om hon hade fördomar eller om hennes hund bara inte gillar amstaffs!
 
Trött vovve ligger bra i bilen, :)
 

 


Grattis alla kalasare!

Idag var det många in på jobbet som skulle på kalas sen. Så gratis alla ni som har kalas idag och tack för att ni gör mitt jobb så mycket roligare. Sen kommer man hem och ser att man har fin främmande. Helt super! Sen missar man dem efter några timmar för att kolla på leksak till pojken min. Ja vad säger man, vi får se vad som händer.

Jobb älskade jobb!

Nästan precis efter jag kommit hem så ringde jobbet och frågade om jag ville komma in och jobba självklart så kom jag på en gång. Älskar ju att jobba. Sen blir det till att jobba hela helgen, yes äntligen! Nu kör vi på med Angry birds här hemma xp
 
 
 
 
 

blodprover

Har varit hos läkaren och tagit blodprover nu. Igår lät det som om de skulle göra en massa test men de tog bara tre rör. Men vem vet de kanske tar flera olika tester på det blodet. Ja vi får väl se vad de kommer fram till. Jag hoppas att jag får svar snabbt. Jag tyckte att mitt blod var mörkare än vad de brukar vara men det kanske var ljuset eller något som gjorde så jag tyckte det. Bara att vänta och se.
 
 
 

Äntligen lyssnar läkarna!

Var hos en ny läkare idag för att kolla upp mitt illa mående och febern som kommer och går. Fick en läkarstuderande som var superduktig! Hon ställde så klar en massa frågor som alla läkare gör och sen så undersökte hon mig väldigt noga med att känna och klämma på min mage och kolla mina reflexer, kolla ögon, öron och hals och massa annat och i morgon blir det att åka tillbaka dit och göra en massa blodprover. Jag hörde att det var en massa prover så jag kommer nog att förlora mycket blod :O. Men det känns jätteskönt att äntligen bli tagen på allvar! Ska bli spännande att se vad de olika proverna kommer att säga!
 
 
 

Snokki and Jwoww

Sitter och tittar på Snokki and Jwoww. Jag gillar faktiskt programmet. Förut så förstod jag dem inte riktigt men nu när Snokki har barn och både Snokki och Jenni lever lite mer familjeliv så gillar jag och kolla på det. Ibland önskar jag till och med att jag var lite mer som Nicole(Snokki) våga säga vad jag tycker och tänker hon har en härlig stil och personlighet. Men det måste vara himla jobbigt att vara filmad hela tiden undrar hur jag skulle stå ut med det?



Hundproblem

Idag är jag hundvakt och han verkar ha lite problem med var han ska ligga. Lägger sig först i solen och sen i skuggan och sen i sängen och så går han runt så där. Just nu ligger han lite grann i solen och lite i skuggan och det verkar nästan som om han äntligen bestämt sig. ;)

Bra telefondag!

Idag har min telefon bara haft med sig goda saker och det hoppas jag den fortsätter med. Först ringde Media Markt då vi lämnat in vår skrivare där och meddelade att vi får hämta ut en ny skrivare om vi inte vill vänta 5 veckor på att få ut en ny ifrån leverantörens verkstad. Sen så ringde de från ett jobb som jag sökte idag. Snabba puckar där minsann! Sen så fick jag ett väldigt oväntat sms. Men jag är glad för att jag fick det.

Brodera till Spotify

Syrran ville att jag skulle brodera lite tavlor till henne och som den snälla syster jag är sätter jag ju genast igång att brodera åt henne. Samtidigt så lyssnar jag på spotify och leker lite med spellistor och hittar lite "ny" musik. (alltså musik som inte redan finns i mina spellistor). Just nu kan jag ju ändå inte låta bli att lyssna på Linus Svenning trots att han redan ligger i min spellista :). Hans röst kan man ju inte höra för mycket av :) Har ni några låt tips till min spotify!
 
 

trevlig middag hos mormor

Idag har vi varit hos mormor och ätit lite påskmiddag med henne, mamma syrran och hennes familj, fikat med god apelsin cheescake som min kille tyvärr inte fick smaka då han är allergisk. Han fick ju i alla fall sockerkaka och bulle XP.
 

bild problem

Av någon anledning så kan jag inte ladda upp bilder från min telefon vilket känns jätte tråkigt eftersom det är den jag använder hela tiden med att ta bilder och blogga med när jag inte är hemma. Suck vet inte vad jag ska göra åt problemet får testa mig fram lite så kanske det löser sig.

Mamma och vidare till Micke

Idag var vi först till mamma och gjorde i ordning skinkan till imorgon och hämtade hem min hundtricksbok. Nu är det bara hunden som saknas xp! Sen efter att vi hade ätit lite drog vi ut till Micke och Lotta och hade en lite rolig stund. Tittade lite på Avatar som gick i bakgrunden medans vi lekte med surfplattan och pratade skit. Jag och Lotta hitta en del skoj xp :)

Dagen

Dagen eller ska jag mer säga kvällen började med god liten påskmiddag hemma och sen åkte vi vidare till killens bror där jag fick mig en påsk drink och en hel del att skratta åt. Inget att klaga på för min del XP.

old design

Jag var in och kollade hur min design såg ut och insåg att den är jätte gammal och det börjar bli dags att uppdatera den. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu så får ta tag i det när jag har listat ut hur jag vill att det ska se ut och har tid och ork att sitta och hålla på. Bloggdesign är ju definitivt något som tar tid att göra. Det minns jag! nu får jag uppdatera mina kunskaper lite till. XP!

Gymmat enligt sjukgymnastens ordinationer

Har precis varit och gymmat med det nya träningsscheman från sjukgymnasten. Än så länge känns det riktigt bra hoppas att det fortsätter så. Riktigt skönt att träna sen när man har hela lokalen för sig själv. 
 
Nu tar jag jag och varvar ner med att titta på Grimm och äta Magnum white. Mums! XP
 
 

Glad påsk

Det är långfredag idag och finns absolut ingenting på tv att kolla på. Så jag börjar fundera på om man ska ta och börja blogga igen. Jag hoppas att denna fredag inte blir längre än någon annan och försöker fördriva tiden med att kolla om det finns något intressant på netflix. Men man har väl typ sett allt det roliga där. Dags att byta till viaplay som faktiskt laddar upp lite nya saker då och då. Nej nu ska jag kolla om det finns någon kladdkaka kvar och se om jag hittar den där filmen som kan fördriva min tid ett tag i alla fall.

Ha en glad påsk allihopa!