Inte mycket bloggande

Det har inte blivit mycket bloggande i helgen och bli inte förvånad om det inte blir så mycket i helgen heller. Har tillbringat en hel del tid på sjukhuset och det blir nog en del till. När jag inte är där så försöker jag hitta på saker för att distrahera tankarna. Försökte läsa lite nyss gick sådär får försöka igen senare. Det är en bra bok så kommer jag bara in i den så kommer jag bli som låst. Nu testar jag nog att brodera lite för att hålla mig sysselsatt.

Lång dag på sjukhuset

Igår vart det en lång dag på sjukhuset spenderade väl mellan nio till tio timmar där ungefär. Var där med farmor som plötsligt hade kommit in akut. På tiden vi var där hann farmor träffa hela fyra läkare. Jag hann assistera en Sjuksköterska och leka tolk för dem som inte förstod danska. Fast vi hann träffa fyra läkare så var det lång väntetid och de gick nästan bara in och vände. Det var lite kaos där på akuten men till slut så fick vi besked och farmor kunde hamna på en avdelning. Synd bara att det skulle ta så lång tid. Jag gillade den tredje läkarens kommentar "det finns inga gamla människor, bara människor och som är tidigare födda." Den kommentaren kommer jag använda i framtiden.

Economista

Har precis läst hut boken Ekonomiska av Isabella Löwengrip. Det är en bra och lättläst bok för alla som vill ha bättre koll på sin ekonomi. De tar upp alla aspekter även det psykiska vilket gör det enklare att förstå hur man själv tänker kring pengar och vad man kan göra åt det. Eftersom jag redan är väldigt ekonomiskt lagd så använde jag redan en del av tipsen de skrev men jag lärde mig ändå en del grejer bland annat om aktier och obligationer.
 
 
 
 
 

1 Maj

Idag när jag vaknade fick jag en hemsk syn, det låg en massa snö på marken! Tur för dem som ligger bakfulla tänker jag då kan de med lite bättre samvete ligga under täcket hela dagen. Eftersom det är första maj så skämmer jag bort mig själv med pizza i matlådan. (vissa måste jobba). Nu efter jobbet blir det bara till att lata sig och hoppas att min kille kanske vill skämma bort mig lite.