Mitt år 2010

Mitt år 2010 har varit fullt med både gråt och skratt. Mycket smärta men även bra saker har ju hänt. Men tyvär är det jag minst mest inte så bra minnen. Men va Fan nästa år blir bättre.
Bilder från mitt år 2010. Sofie Jörgensens år Zophie Jörgensens år.


Oavslappnande dusch

Ja ni läste rätt. Jag duschade nyss och i stället för en varm och skön avslappnande dusch så hjälpte den inte alls mot min stress. Anledningen till att jag är stressad är att vi ska åka till Oxelösund imorgon till killens bror. Så jag vet inte alls hur det kommer bli med uppdateringar men jag ska försöka så gått det går.


Svar på om jag har något nyårslöfte

Ärligt talat så har jag inget nyårslöfte och funderar på att skita i det eftersom jag aldrig lyckas hålla dom. Men däremot kan jag nog sätta upp lite små mål som jag ska klara av på en vecka eller en månad eller nåt men att lova mig själv att hålla någonting i ett helt år. Då måste jag verkligen, VERKLIGEN, verkligen vilja den saken och vad jag vill kan ju ändras från dag till dag. Jag har bara en sak jag viljat sen jag var mindre och det är att bli egen företagare och det kan jag inte bli i år p.g.a att jag går i skolan och inte har pengar till det.


Så här ligger det till

Så här ligger det till Syrran ringer och väcker mig och frågar om jag vill följa med till Upplandsväsby och shoppa och lämna Liam i såna fall är vi där om 5 min du får äta frukost hos pappa.
Så det var snabba bud. Bara upp och klä på sig och dra.
Väl i där köpte pappa en BH till mig.


Vem är jag?

Jag är tydligen tjejen som inte gör någonting men ändå får skit eller är det så att jag är tjejen som gör så mycket att ingen vågar tala om vad jag gör för fel.
För varje gång jag frågar vad gjorde jag för fel? Varför gjorde du så mot mig vad har jag gjort dig?
Ingenting. Nej jag har inte gjort nåt. Kanske har jag gjort för lite men inte heller det får jag svar på.
Varför plåga en människa om du själv mår dåligt efteråt eller var det nåt du bara hitta på?

Sofie Jörgensen 


Till dig älskling - hoppas du förstår

Goda dagar drar förbi men minnena förblir , de vi två hade var egentligen unikt,
men allt som har sin början brukar ha sitt slut. Kämpade länge men tappade mitt sista krut,
de hugger i hjärtat gjorde jag de rätta ? eller agerade jag i studens hetta,
så säg mig vars står vi nu om 10 år ? oroande i mitt bröst, snälla jag finns här ,
kom förlite tröst , jag älskar dig, och lämnar dig aldrig, jag skiter i allting,
utan dig så existerar jag inte, du är skälet till att jag lever denna vinter,
du är min andra halva som jag vägrar tappa, kommer du ihåg hur vi skratta ?
sommaren 2008 , kan ni fatta, jag hittade min soulmate, mitt hjärta, min styrka.
Utan dig så kommer jag aldrig få lycka, jag lovar dig med hela mitt hjärta och själ.
Jag ångrar varenda ett av våra gräl , Allt jag vill höra är att du kommer tillbaks , aldrig ge upp fast den smärtan är tung.
Allt går i motvind , tårarna rinner ner för min kind varje gång jag blir påmind.
Låt mig få hjälpa dig, låt mig få finnas där, stäng inte ut mig från smärtan du bär,
gråten i min hals, ta min hand , bjuder upp till dans, Utan dig har jag faktiskt inte en chans ..
Plattan läggs ner och jag blundar och ber , att du ska komma hit och bara le ,
jag älskar dig kan du inte bara se de, du är allt och så fruktansvärt mycket mer än bara de.

Jag älskar dig, vi ses snart. Du ge inte upp hoppet,
jag finns här för dig, kommer aldrig att lämna dig! vad du än säger!

vi ses snart.... Jag älskar dig!


WII - mer träning än man tror

Spelade nyss lite Wii och slog killens rekord i bordstennis. Det är faktiskt svårare och jobbigare än man tror att spela Wii. Spelade svärdfäcktning och det var verkligen jobbigt efter ett tag. Nu tar jag mig en liten paus tills älsklingen kommer hem eller tills jag inte kan hålla mig längre xp


Spartips 2 - Seconhand och REA

Köp kläder på second hand eller på REA så spar du pengar. Även om du är en mode intresserad person så kan jag tala om för dig att det är modernt och så skapar du din egen stil och dit eget mode som andra sen kanske försöker följa.
Tänk på att bara bry dig om vad du tycker och ingen annan.


Dags att färga håret

Nu börjar jag få utväxt igen så det börjar bli dags att färga håret men funderar på att byta färg.
Vad tycker ni?


Video

Detta blir min första Video jag tänkte lägga upp en på Tindra men det vart något strul så här får ni istället en till minne av dom vi älskar.


Tindra och Adam


Tindra


Tindra och Adam kramas
Tindra och Adam kramas

Tindra rider på pappa Morgan
Tindra rider på pappa morgan

Tindra och Adam leker doktor och Tindra vill verkligen inte få sin spruta
Tindra och Adam leker doktor


Skulle skrivit tidigare + att det kommer mer snart

Jag skulle ha skrivit ett inlägg innan vi åkte för att träffa Adam och Tindra men killen min stängde av datan när han kollat sitt och jag tyckte det kändes onödigt att starta upp datorn i två minuter för att sen stänga av den igen. Snart så kommer det lite om Tindra och Adam


Svar på vad jag gör

Jag tänkte sätta mig här och skryta lite om att jag är bättre än min kille på WII och ser att jag fått en kommentar där det står vad gör du?. Och detta är vad jag gör spelar WII med killen och snart hoppar jag in i duschen.
Jag fick tio varv på basebollen men nu låter det som han har fått två homerun så vi får se om han slår mina tio.
Jag Och min kille.


Äntligen varm

Vi var ute i garaget i nästan två timmar utan någon värme. Ja burr det vart kallt. Vi kom hem jag sätter på mig mysbyxorna och kryper ner under sängen för att få upp värmen. Kanske en timme senare eller halv timme frågar jag killen om jag kan få lite varm choklad. Gullig som ha när får jag det. Dricker upp det och spyr nästan och sen somnade jag och sov till nyss. Då åt man lite gröt.


Garaget

Idag precis typ nu så ska jag följa med min kille till garaget. Ni tänker säkert att det inte alls verkar kul men vi får väl se vad som händer xp


Handlat

Har jag använt upp ena presentkortet köpte en svart huvtröja och en foundation 


Fullt ös under julhelgen

Ja det har inte blivit något bloggande varken idag eller igår förutom dom tids indställda inläggen eftersom jag har haft fullt upp med att vara hos farmor och mormor.
Årets julklappar är:
Easy curl - från älsklingen
Mjukis byxor, Bh och ljus - från svärmor
Presentkort HM + Noblesse - Stefan
Presentkort - mormor
Tattuering - Sara och Julle
Två mjukis hundar med halsband - mamma och pappa
150 kr - farmor
film, min stora feta grekiska semester - mamma och pappa
mp3- mamma och pappa
USB 8GB - mamma och pappa
Presentkort- mamma och pappa


Nu börjar Kalle!

Kalle Anka önskar en god jul från oss alla till er alla


God Jul allihopa

God jul allihopa


Grattis TIna på 17 års dagen

Tina Ahlinder fyller 17 år


Tack för hjälpen

Det känns riktigt skönt att veta att det fortfarande finns bra människor ute i världen. Vi fick sopa torsk precis när vi kom till media markt och då kom det en snäll åläning som jobbar på IKEA och frågade om han kunde hjälpa oss och erbjöd sig att skjutsa oss till macken fram och tillbaka fast killen sa att han kunde ringa sin mor så vi tackade snällt för hjälpen och lät honom hjälpa oss och det tackar jag nu så jätte mycket för även om han kanske inte kommer se det här.


Fullt ös medvetslös

Idag har det varit fullt ös upp klockan nio åka och handla med mamma. Åka och hämta grynet och åka till mormor åka till netonnet. Hem och äta och nu ska vi till Media markt och köpa WII. Älsklingen var jätte gullig mot mig och köpte en för tidig julklapp till mig det var en easy curl. En av dom jag ville testa.


Kissie ska göra en till operation

Kollade nyss in Kissies blogg och såg att hon ville göra fettsugningar och en bröstoperation till. Jag säger som dom andra på bloggen säger, träna i stället. Sen så hoppas jag verkligen att hon kommer förminska brösten och inte förstora dom med tanke på att hon inte ens kan få på sig vissa kläder eftersom hon har förstora bröst och det betyder större kläder och det betyder att hon kommer att se fetare ut. Så minska dom och Kissie då komemr du se så mycket bättre ut.

Här har hon för stora tuttar för att få på sig klänningen


Behöver hon verkligen fettsugas och hennes tuttar är t.o.m större än hennes hund.


Spartips 1

Om du gillar att läsa kan du alltid låna böcker på närmaste biblotek i stället för att köpa eller så kan du låna en bok av en kompis och om du sen gillar boken väldigt mycket och vill läsa den igen så kan du köpa den.
Böcker massa böcker


Julklapparna inslagna

Nu är nästan alla julklappar inslagna också. Har bara pappas kvar och mormors. Men det gick inte alls bra att slå in paketen men det får duga.

julklappar en massa julklappar


Anonyma

Ni som komenterar som är anonyma tänker jag inte ta emot. För jag tycker det är fegt att inte våga säga sitt namn och stå för sina åsikter. Står du för dina åsikter kommer jag att publicera dina kommentarer men inte resten.


Alla julklappar klara

Så nu har jag varit och köpt dom sista julklapparna skönt at ha det gjort. Men burr vad kallt det var ute och jag lyckades t.o.m att halka när jag var ute med Grynet.
Sofie Jörgensens, Zophie Jörgensen


Kenza som person

Jag vill bara medela att jag inte har något emot Kenza som person eftersom jag inte känner henne. Men hon verkar snäll och trevlig och kanske har man turen att träffa henne i verkligheten för att kunna avgöra hur hon är som person. Jag gillar bara inte Kenzabloggaren som inte svarar eller skriver att det kan ta tid att svara. Då säger ni säkert men du förstår väl att hon inte har tid till allt och det måste jag svara både ja och nej på. Visst hon har mycket att göra det förstår jag men är det inte lite artigare, snällare och trevligare mot sina läsare att i alla fall medela det. Så att man inte sitter spänt och väntar på ett svar när man bara behöver kolla lite då och då i stället.
 

Arg på Kenza


Jag skulle svara

Jag skulle svara på alla FRÅGOR som jag får inga påståenden. Men FRÅGORNA skulle jag svara på om jag hade en lika stor eller större blogg som Kenza. Skulle jag inte kunna svara på mejl skulle jag inte ha en kontakta mig mejl. Sen så tycker jag det är elakt mot mina läsare att inte svara.


Ytterligare Svar på att Kenza inte har tid

Hon har t.o.m en som godkänner hennes komentarer varför kan inte denna person bara säga tyvär har inte Kenza tid att svara just nu eller något sånt. Då är det helt okej.


Svar på kommentar

Jag kan förstå att hon har många mejl att svara på och jag har inte begärt att hon ska svara på alla som t.ex säger att hon är fin eller att bloggen är fin men jag tycker att man kan svara på frågor speciellt när det var snart två veckor sen man skicka.


Kenza förlorar en läsare

Ja ni läste rätt Kenza förlorar en läsare. Om man säger att hon bryr sig om sina läsare som hon har sagt då tar man sig också tid at svara på dom. Eftersom hon inte gjort det nu så förlorar hon en läsare. Jag hatar verkligen folk som inte kan svara på mejl. Då är det ingen mening att ha dom. Det tar lika lång tid at svara på mitt mejl som det tar att skriva ett inlägg. Det kan t.o.m gå fortare.

Arg på Kenza


Botox i hälsenan

Då har man fått botox i hälsenan igen. Det var kul. Men sen så är det ju alltid kul med lustgas xp. vi vägde mig igen och bestämde oss för att det ska bli en högre dos nästa gång eftersom att jag har gått upp ca 5 kg på ett år och väger nu 58.5 kg. Och vet ni vad jag skäms inte för jag ser änså ut så här:
(inte den snyggaste bilden men jag tog den lite slarvigt nyss bara för att visa att jag inte är fet)
Jag Sofie Jörgensen 58,5 kg


Julavslutning

Idag var det julavslutning i skolan och det var kul. Speciellt "vykorten" som dramagruppen gjorde. Med Katte mys.
"Nu är det dags för katte mys om det så är det sista jag gör. Nu är det Kattemys hoppas inte att läxorna stör."

Det var inte så kul med julfikat eftersom jag inte fick äta något eftersom att jag skulle till sjukan sen och få botox i hälsenan. Men jag fick med mig hem en låda pepparkakor och en kladdkaksmuffins av Wictoria. P.s Den var god


Topmodel

Ikväll klockan 20:00 på trean avslöjas vem som blir americas nya top model. Raina eller Krista? Vem tror du vinner? Själv tror jag att Krista vinner.
Kommer ni se det?
Krista
Krista from top model 14

Raina
Raina från topmodel 14


Snart lov

Imorgon är det skolavslutning. Sen så är det lov. Hurra! Sen får vi se vad som händer på dagarna och jag hoppas att det blir mer än förra veckan men som man brukar säga man får vad man gör det till. Men jag tycker inte att det uttrycket stämmer jämt för ibland hjälpre andra till att skapa vad som händer och sker och formar en till det man är.


Somnade

Det vart inte så mycket skrivet igår eftersom att jag somnade vid typ 4 och sen vart det mat sen åkte vi til killens moster och sen kom vi hem och duschade vid kvart över 11 på kvällen.

juklappshandel

Har precis varit och köpt pappas julklapp.


Gjorde mat

Nu har jag varit en duktig flicka gjorde mat till killen och hans bror och så mig förstås xp.
Det vart pommes och hamburgare.
Mums mums.
Hörde inga klagomål.


bring it on in it to win it

Har precis sett filmen bring it on in it to win it den var jätte bra.
Sharks och Jets är fiender. Jets har vunnnit tre år i rad. Men den här gången satsar Sharks på att vinna. När plötsligt något händer och lagen blir tvungna att sammarbeta.
Kan dom lägga ner stridsyxan och vinna tillsammans över Flamencos.
Titta så får ni se.



Motto

"Jag gör vad jag vill. När jag vill, med vem jag vill"

är ett bra ordspråk men hur många orkar leva upp till det?

Är du en av dom?


Tråkigt

Jag har lite tråkigt så jag snyggade upp mig för spökena och ska snart läsa Pamela andersons bok Star. hittills är den bra.
 


Om mig

Namn: Sofie Jörgenens
Född:23 Jan 1994
Djur: tre hamstrar
Syskon: Sara Jörgensen
Utbildning: går handelsprogrammet
Framtidsplaner: Att leva


Stuffy.se

Jag är med och tävlar om produkter för 1000:- från stuffy.se . De säljer snygga korsetter, bustiers, clubwear, stay-ups, klänningar, toppar etc. till grymt bra priser, dessutom levererar de fort! Titta gärna in på deras sida www.stuffy.se där du också ser hur DU gör för att vara med och tävla. 

 


Napoleon den modiga lilla valpen

Såg på Napoleon den modiga lilla valpen som handlar om en hund som är döpt till kakan men vill heta Napolen och vill vara vild hund så han rymmer hem ifrån och träffar då på kakaduan Gojan som blir hans tränare i vildmarken han stöter också på den galna katten som tror att han är en mus och äventyren börjar. Även om det är lite mer av en barnfilm så gillar jag den. Dom har riktigt roliga komentarer i filmen. Värt att se om du har tråkigt.  


Hund eller Hamster

och Sara skricker den ser ju ut som en dalmartin! Pappa Niklas den ser ut som en dalmartin! Hunden ser ut som en dalmartin. Men Sara det är en hamster

Hamstern Nico som Sara skricker om

Julfika

Det vart julfika hos pappa om man kan kalla en kvart med fika och resten av tiden göra rent hos Nikita och Nico. Men jag kom till pappa i alla fall och killen också. Det vart som vanligt inte som jag tänkt mig. Men som jag brukar säga det kunde varit värre.

Nikita min äldsta tre bente hamster

Kan göra lite

Fast jag har magkatarr kan jag göra lite saker i alla fall. Jag har varit duktig och dammsugit rummet och sen gick jag ner till macken och köpte chips. Fredagsmys!! Hoppas jag på. Ska till pappa ikväll är det tänkt och jag älskar att åka till pappa och mina hamstrar men idag känner jag faktiskt inte för det. väldigt konstigt.

Jipp...i

Jippi tänkte jag jag har inte så ont i magen jag har klarat av att äta frukost och allt och så ska jag gå till skolan. Men jag kommer inte längre än till hallen. Jag får inte på mig skorna. Jag klarade inte av att böja mig ner ordentligt för att få på mig skorna. Jag stog i stället och vinglade som en fyllkaja innan jag gick tillbaka in i rummet och jukanmälde mig.

När man har tråkigt

När man har tråkigt finns det en massa spel på facebook eller om man orkar kan man läsa eller göra något anat man gillar.

Mat

Jag kan nästan inte äta någonting för min magkatarr. Jag får inte äta stark mat, jag får inte dricka läsk jag får inte äta chips jag får inte dricka juice. Helst ska man bara äta kokt mat. Men jag är extremt sugen på chips.

Tråkigt

Det är tråkigt att vara sjuk och det händer ju inget så jag har inte så mycket att skriva om. Men jag försöker komma på något att skriva om varje dag.


Micke

Var och hälsade på Micke på sjukan idag och han verkade må bra dag så förhoppningsvis kommer han hem snart igen.

Magsår

Har precis varit hos läkaren och fick reda på att jag har magsår eller magkattar. Så nu blir det till att äta medicin i en månad så får vi se hur de går.

Dålig

Mår fortfarande ganska dåligt men tänkte i alla fall försöka med skolan imorgon. Har ont i huvudet just nu, magen har tillfälligt blivit bättre. Men nu ska jag gå och vila så att jag orkar med skolan imorgon. Ha det bra.

Tack älskling

Nu är min sötis på väg och ska byta in en BH åt mig som jag köpte igår. Det visade sig vara fel storlek. Så snällt av honom att göra det åt mig. Nu passar jag på att be om ursäkt till min kille. För att jag är som jag är ibland och han fortfarande står ut med mig. Jag älskar dig. Det kommer jag alltid göra även utan dig.

Jag Och min kille.

Glad Lucia

Glad lucia allihopa där ute. Idag har jag ont i magen hoppas att ni har det bättre.

Ny duschad och fräsch



Fullt upp

Har haft ganska fullt upp idag faktiskt. Det är därför det inte blivit så mycket bloggande. Åkte först och köpte ny bil till svärmor och sen åkte vi till stugan och sen åkte vi och åt mat och sen till Otto men nu är vi hemma igen och jag sitter här vid datan som en tjockis med en påse choklad bredvid mig.

Mysteriet på Greveholm

Igår somnade man till mysteriet på greveholm och idag så vaknar man till det. Helt klart den bästa julkalendern.

Eclipse

Såg nyss på Eclipse med min älskling. Den var inte riktigt som folk har sagt men jag gillade den ändå och väntar på uppföljaren.


God morgon

God morgon ute i världen. Sov lita halv dåligt idag hade en mardröm kan man säga. Jag tänker inte berätta vad den handlar om för ni kommer ändå inte förstå den. Då var min kille jätte gullig och överraskade mig med frukost på sängen han är så söt min älskling. <3

Roffe

Åkte till Roffe med pappa för att vi skulle köra honom till flustret. Han har så snyggt hem. Han ska garanterat få inreda mitt hem när jag flyttar hemifrån. När vi kom dit bjöd han mig och killen på varsin smirre, själv drack han whiskey. sen satt vi där och pratade ett bra tag innan vi åkte in till stan och nu har jag kommit hem igen och det blir mys med älsklingen. Hoppas jag xp. Trevlig myskväll på er.

Klantig

Jag är jätte klantig jag lyckades trycka in min penna i handen när jag skulle lägga in den i skåpet. Det låg några böcker i vägen. Det började blöda lite. Men jag satt på ett plåster så att det inte kommer in några bakterier.


Skolmatsalen

Idag så var det fullt i matsalen det tog typ 5 min innan vi hittade någonstans att sitta. Vi behöver verkligen en större matsal. Maten var god, det var kyckling, ris och curry sås. Men hatar när det är så mycket folk i matsalen.

Korsetten

Jag älskar verkligen www.korsetten.se dom har så snygga kläder. Synd bara att dom är en webb-butik för jag är ju sån som vill prova kläderna innan jag bestämmer mig. Visst kan man de med E-handel också men då måste man i alla fall betal frakten om man inte köper den och då har man ju slösat bort en 100 på frakt. Så snål jag är XP.

Samhällsprov

Har haft samhällsprov. Gick ganska bra ändå. Svarade på allt men på årtalen chansade jag bara. Skulle nog ha pluggat på det lite mer.

Jag bjuder på flum bilder.

När jag blir trött då blir jag flum.




Så nu ska jag med ett gott skratt gå och lägga mig. God natt

Adelina

Hej Adelina och tack för att du tycker att min header är snygg. Det är min kompis som har gjort den åt mig.

Sara Löfgren


Zophie

Som ni vet het jag Sofie och när jag gick i sjuan så skrev jag mitt namn så här Zophie. Jag gillade det och gör det fortfarande tyckte det var unikt och annorlunda precis som jag gillar  det. Idag så googlade jag det och det kanske inte var så ovanligt som jag trodde. Jag fick 59 900 resultat. 
  
Vad tycker ni Zophie eller Sofie?


Paus

Nu har jag pluggat i två och en halv timme och tycker att jag gjort mig förtjänt av en paus så nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite skön musik.

Sofie Jörgensen

2 år och 4 månader


Testar

Nu testar jag tidsinställda inlägg. Jag förstår att det är bra men hur ska man veta vad man ska skriva när man inte vet vad som kommer att hända.

God morgon

God morgon alla där ute eller som killen sa god middag. Sov riktigt dåligt inatt och vaknade och hade jätte ont i magen så idag är jag hemma. Blir att plugga till provet jag har imorgon och läsa lite engelska.

Killen åker bort

Snart ska killen dra till Oxlösund fram och tillbaka för att köra hem sin bror och lämna mig ensam :(. Kan ju inte följa med för att jag har skola imorgon. Det tar väldigt lång tid att åka. Det tar ungefär två timmar att åka dit sen ska han ju tillbaka också. Får se hur jag somnar ikväll alltså.

Våga fråga

Dags att våga fråga. Ställ mig en fråga och jag svarar.

Trög

Jag känner mig lite trög idag och fast vi ska sluta 20 min tidigare på svenskan så känner jag mig inte piggare. Jag vart faktiskt lite irreterad på att vi fick en längre lunch rast jag vill bara ha mina lektioner och åka hem. Skönt att vi bara går till halv tre i alla fall.

Navy

Ska snart kolla på en av mina favoritserier Navy CIS. Jag tycker den är JÄTTE bra och min favorit person är såklart Abby i labbet så cool med sin egen stil.



Vad tycker ni?

Djur

Såg ett program på Animal planet om ovanliga djur som husdjur. Förut har jag alltid varit intresserad utav att skaffa mig Iller och jordekorre och nu när jag sett programet är jag även sugen på att skaffa Igelkott och skunk. Jag vet vad ni tänker nu skunk?. Ja ni läste rätt om man har tillstånd så får man ha en tamskunk och på tamaskunkar har dom operart bort påsarna som gör så at skunken luktar illa, så varför inte? Igelkott är också lagligt att ha i Svergie

Ont

Aj aj. Har ont i magen. Har faktiskt ont i hela kroppen. Känns jobbigt ibland när jag andas. Men jag klarade av skolan i alla fall förutom dramalektionen. Nu blir det till att vila och hoppas att man kan slappna av lite.


Borta

Hittar jag inte mitt diadem idag. JAg som verkligen ville ha det idag men vad ska man göra. Blir att leta lite till när man kommer hem annars får jag försöka skaffa ett till. Ont i magen har jag också men nu ska jag gå och ha prov.

Plugg

Nu har jag pluggat ett tag tar en liten paus och kollar på CSI. Sen blir det mer plugg eftersom jag har prov imorgon. Tråkigt tråkigt men jag fick igång pluggandet efter mycket om och men oh har man väl kommit igång brukar det gå bra.

Konstiga människor

Det finns många konstiga människor här i världen som bara tänker på sig själva och ljuger bara för att skydda sig själva men dom inser inte att dom bara gör det värre för sig själva. Jag hatar lögner och jag tar åt mig som fan när någon ljuger för mig. Jag släpper det ganska lätt om det inte är något stort eller inte upprepas men när det upprepas och är stort då kan jag inte släppa det. Det är tydligen lika lätt för mig att släppa det som för er lögnare att vara ärliga.

Hängig

Idag är jag hängig, men måste i alla fall försöka plugga till provet imorgon känner inte för det men man har inte så mycket till val

Gårdagen

Ja igår var vi i Oxelösund. Det var kul att få se  hur Lina bodde nu. Jag var helt slut när jag kom hem vid nio så det vart inget skrivet då men desto mer skriver jag idag. kanske.

Oxelösund

Nu är vi i Oxelösund. Ska snart fika. Resan gick bra. Jag glömde mitt kort så fick be killen köpa godis til mig.

Road trip

God morgon där ute. Idag ska vi köra hem Peter med familj så kommer inte kunna skriva förrän jag kommer hem och har ingen aning om när det blir så ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kan.

Minijul

Vi firade minijul med Peters familj. Ian fick en massa bilar och har nu fullt upp med att leka.


Johnny och Nio




Ute i snön

Nu har vi varit ute i snön och lekt med Ian.



Han gjorde snö änglar


Så här ser den ut.


Jag och Nio




Det är tillbaka

Jag var så nöjd över mig själv mådde äntligen bra igen och det kändes som om inget hade hänt. Jag tänkte yes jag kan äntligen leva mitt liv igen och ha det som jag vill. Nu kom det tillbaka. Det där som ingen vill känna, det man inte kan sluta tänka på. Det som jag har så svårt att skjuta åt sidan. Det som fått mig att gråta. Det som fått mig att tänka dumma tankar är tillbaka vad ska jag göra?

Lek

Ja det är ett riktigt moget gäng jag umgås med som leker med maten xp.



Sen mosar vi det.


Sen bygger vi ett torn.


Vi bestämmer oss för en matpyramid.

VG

Jag har fått VG i försäljning och Service. Jag satsade på MVG men är nöjd ändå. Nu blir det att satsa hårt på Branch och produktkunskaps provet jag har på tisdag. Satsar på MVG även där.

Skönt att sova



Skulle gärna fortsatt sova. Skönt med helg sen.

Helt slut

Helt slut just nu har busat med Ian. Det konstiga är att jag busade mer med honom igår än vad jag gjorde idag. Men nu ska jag vila lite och sen försöka göra läxan.

Ian visar sin fina pyjamas.

Tack för designen

Jag passar på att tacka Angelica Junhager för den fina designen hon har gjort. Tack så jätte mycket du läste nästan mina tankar. Kolla in hennes blogg: http://aangelicaah.blogg.se/

På Celsiusskolan

Då har jag varit på Celsiusskolan. Det första jag möts av är en hemsk lukt som kommer ifrån avloppet. Sen får vi gå till deras aula och rektorn berättar lite om skolan och inviduellt val och det verkar bra. Sen får vi en rundtur av några tvåor och jag måste säga att dom var dåliga guider. Dom gick för fort, pratade för tyst och pratade innan dom längst bak ens hunnit tagit sig fram. Jag blev lite förvirrad av att gå där och såg att dom har ett bönerum. Jag har aldrig hört talas om en skola med bönerum. Sen så verkade dom ha minimala skåp så vi får se sen hur man kommer få plats med alla grejer. Sen så vart det fika wienebröd och äpplejuice/kaffe. Som helhet var det mysigt men lite läskigt.  

Mot celsius

Nu bär det snart av till celsius skolan på studiebesök. Får se vad dom har att erbjuda en sen när man börjar där hoppas på at jag kommer gilla det.

Datakunskap

Har datakunskap. Tycker det är jätte tråkigt men vad har man för val.


Skolan idag


Det var en busig dag också

Nio sover


och då vill Ian det också


Ian busar lite i sängen.


Ian busig


Ian som fotomodel.

Bad dag för dom små barnen

Idag var det baddag för killens brorsbarn.



Ian simmar.



Ian leker medans farmor håller på med håret.

 

Nio(neo) badar för andra gången.



Ian vill hjälpa till.



Och tycker att Nio också ska få leka.

Så sant

säg aldrig: jag älskar dig, ifall du inte menar det.prata aldrig om känslor om dem inte finns där.ta aldrig min hand om du ändå kommer släppa den.säg aldrig att du ska, ifall du inte planerat.titta aldrig i mina ögon om allt du säger är en lögn

NEJ! inte igen

Stannade hemma idag också kunde inte äta frukost igen. Hoppas att det blir bättre snart igen man missar så mycket i skolan